Σχολή Ναυαγοσωστικής

Η Σχολή Ναυαγοσωστικής ActionClubHellas ιδρύθηκε το 1996 και λειτουργεί έκτοτε με την υπ’αριθμόν άδεια Κ.Λ.Ρ. 01 Α.Π.2123.3/02/2005 από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Στόχος της σχολής ναυαγοσωστικής ActionClubHellas, είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση επαγγελματιών ναυαγοσωστών, οι οποίοι θα είναι σε θέση, μέσα από τις γνώσεις και δεξιότητες που τους παρέχουμε, να αναλάβουν και να ανταποκριθούν στα σημαντικά καθήκοντά τους.Η χώρα που ζούμε περιβάλλεται με πάνω από 75% από θάλασσα με το μεγαλύτερο μήκος ακτογραμμών στην Ευρώπη, η σχέση μας με το υγρό στοιχείο είναι επιβεβλημένη. Η ανάγκη για ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών, προς όφελος των λουόμενων, πλέον σταδιακά καθιερώνεται.

navsosivioΣτην αγορά εργασίας η ζήτηση για άρτια καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες ναυαγοσώστες αυξάνεται, ως εκ τούτου η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση του επαγγελματία ναυαγοσώστη είναι βέβαιη.

Η Σχολή Ναυαγοσωστικής ActionClubHellas, μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο, παρέχει ναυαγοσωστική κάλυψη & εξοπλισμό σταθερά τα τελευταία χρόνια σε παραλίες της Αττικής.

Είναι Ιδρυτικό Μέλος, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος.